Schildersbedrijf Oirschot

Zoekt u een schilder in Oirschot? Schildersbedrijf Toine van Vugt helpt u graag. Wij helpen u graag met uw schilderwerk, latex spuitwerk of houtrot reparatie.

Ons schilderbedrijf is gehuisvest in Best, maar we hebben veel klanten in Oirschot en komen daar ook vaak en graag.


Erkend schildersbedrijf

Wij zijn een erkend schildersbedrijf. U mag er dus van uitgaan dat wij goed schilderwerk afleveren. We komen onze afspraken na, werken vlot en de kosten vallen u vast mee.


Kwalitatief goed schilderwerk

U mag rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Wij werken met hoogwaardige verf van Sigma en Sikkens. Duurzaamheid en goede afwerking vinden we erg belangrijk.


Uw schilder voor elke klus

Er zijn maar weinig schilderklussen die we niet aandurven. We schilderen huizen en bedrijven, muren, plafonds, kozijnen, deuren, schuren, schuttingen en meer.


Kwaliteitsgarantie

Wij staan voor de kwaliteit van al ons schilderwerk. Of het nu hout, kunststof, baksteen, beton, aluminium of staal, is. wij zorgen voor de juiste bescherming en duurzaam onderhoud.

Als schilders werken we netjes en snel. We zijn flexibel in onze afspraken en onze prijs-kwaliteitverhouding spreekt u zeker aan.


Contact

Woont u in Oirschot en zoek u een schilder? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met schildersbedrijf Toine van Vugt.

U kunt me bellen op 06 - 2415 8830.