Houtrot reparatie

Als schildersbedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in houtrot reparatie. Dus heeft u last van rottende kozijnen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij repareren de rotte plekken, vullen ze met een houtrotvuller en schilderen uw kozijnen. Zo zie je er niets meer van en behoudt uw kozijn haar kracht.


Wat is houtrot?

Houtrot is een aantasting van hout door schimmels. Dit ontstaat vooral als hout wordt blootgesteld aan vocht terwijl het niet is beschermd door een goede laklaag.


Hoe herken je houtrot?

Houtrot herken je aan zwakke plekken in het hout (barstjes of scheurtjes), loslatende verf of verkleuringen. Als je het indrukt met een hard voorwerp en het veert mee, dan is het hout waarschijnlijk rot.


Waarom is houtrot een probleem?

Houtrot kan leiden tot lekkages. Ook kan het de draagkracht van een constructie aantasten. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Daarom is het slim om uw kozijnen en ander houtwerk regelmatig te laten controleren door een schildersbedrijf.


Kun je houtrot altijd repareren?

Vaak is houtrot goed te repareren. Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans natuurlijk. Heeft u het vermoeden dat u last heeft van houtrot, neem dan gelijk even contact op.

Als u er tijdig bij bent kunnen we het voor u herstellen. Wacht u te lang, dan loopt u het risico dat u nieuwe kozijnen nodig heeft. En dan bent u natuurlijk veel duurder uit.


Contact

Heeft u ook last van houtrout wilt u het laten repareren? Neem gewoon eens contact op.

U kunt bellen naar 06 - 2415 8830.